2013 Praxismenedzsment Konferencia

Több mint 500 állatorvos vett részt a VII. Praxismenedzsment Konferencián!

 

Idén hetedik alkalommal tartottuk meg állatorvosainkank szervezett szakmai továbbképzésünket és saját termékeink, szolgáltatásaink expóját a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán.

 

A VII. PMK témája a tudásmenedzsment, az információ áramlás és ezeknek tárgyi feltétele volt. Idén is, akárcsak az elmúlt években a legnagyobb érdeklődés a társállatos szekció előadásaira volt. (majdnem 300-an akartak ezen a képzésen részt venni, mely az előadó befogadóképességének kétszerese.) Azért, hogy mindenki hallhassa az előadást, a PMK történetében először online módon a kiállítói térben skype-on keresztül is figyelemmel lehetett kísérni az előadásokat.

 

Hagyományainkhoz ragaszkodva idén is átadtuk immáron 4. alkalommal az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. által alapított díjakat és az Alpha-Vet által gyártott állatorvoslással kapcsolatos ajándékkönyveket. A díjátadás rendkívül megható pillanatokat tartogatott és biztosan mondhatom, hogy idén is jó helyre kerültek a Zsolnay porcelánok. Az Alpha díjak kuratóriuma 2013-ban az életmű díjat Magyarország legidősebb még aktív, praktizáló állatorvosának ítélte oda dr. Horváth László Úrnak. A Pályakezdő díjat dr. Muravölgyi Zsuzsanna, míg az Év állatorvosa díjat, dr. Michalik László Úr kapta.

A mostani PMK-n két új termékünk is bemutatkozott. Nagy érdeklődés és figyelem kísérte a társállatos praxisok menedzsmentjét, mindennapi működését segítő szoftverünk bemutatkozását a Doki for Vets-t. A Szoftver több mint 10 éve az egyik legnépszerűbb praxisszoftver az állatorvosok körében, mely a számlázáson, a kartonozás, az adminisztráción kívül sok olyan új funkciót tartalmaz, mely mind pénzügyi előnnyel és a szoftvert megvásárló állatorvos, szolgáltatási színvonalának emelkedésével jár. A Szoftver újításait és fejlesztését az Alpha-Vet saját fejlesztői és marketing csapata végezte. A másik újdonság, az Alpha-Vet saját termékfejlesztésének eredménye. A BiogenicPET vény nélkül kapható tabletta, mely az állateledel szaküzletek és rendelők polcain is megtalálható. A készítmény saját kutatási - és fejlesztési osztályunk munkájának eredménye.

 

A BiogenicPET kis-és nagytestű kutyák szervezetét megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a kutya szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól. A Biogenic Pet alkalmas idős, illetve krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő kutyák kezelésének kiegészítésére, vagy önmagában való alkalmazásra az ízületi porcok, kötőszövetek regenerálására, és ezzel a fájdalom csökkentésére. A Biogenic Pet bármilyen korú állaton használható bőrsérülés, bőrgyulladás, szőrhullás, szőrnövekedési zavar esetén önmagában vagy a gyógykezelés kiegészítésére, a bőrregeneráció segítésére. Mindkét termék nagy sikert aratott.

Image

2018 ÁLLATORVOS DÍJASAI

dr-muravolgyi-zsuzsanna.png

Pályakezdő - Állatorvos díj

Dr. Muravölgyi Zsuzsanna

dr-michalik-laszlo.png

Év állatorvosa - Állatorvos díj

Dr. Michalik László

dr-horvath-laszlo.png

Életmű - Állatorvos díj

Dr. Horváth László

Előadások anyagai